Batterier för dina städ- och skurmaskiner

Är du i behov av ett robust och tillförlitligt batteri för din städutrustning? Då kan FGS FGM vara det perfekta alternativet för dig. I detta inlägg granskar vi de unika egenskaperna och fördelarna med detta underhållsfria batteri.

Vad är AGM-teknologi?

AGM står för Absorberad GlasMatt, en teknologi där batteriets elektrolyt är absorberad i glasfiber. Denna teknik medför flera fördelar, inklusive minskad risk för läckage och överlägsen prestanda i både höga och låga temperaturer. 

Designad för mångsidighet

FGS FGM är inte bara startbatterier utan är även designat för cyklisk användning, vilket gör det till ett idealiskt val för utrustning som kräver tillförlitlig och långvarig energi. Oavsett om det är till en skurmaskin för effektiv rengöring eller till andra typer av städutrustning, erbjuder detta batteri en stabil och hållbar energikälla.

Fördelar med FGS FGM serien

Underhållsfritt: Med AGM-teknologi är detta batteri underhållsfritt, vilket eliminerar behovet av regelbunden vätskekontroll eller påfyllning.

Låg självurladdning: FGS FGM serien kännetecknas av låg självurladdning, vilket är idealiskt för utrustning som inte används dagligen.

Temperaturtålig: Batteriets kapacitet att fungera i ett brett temperaturområde gör det till ett pålitligt val under alla klimatförhållanden.

Säkert att använda: Batteriernas non-spilling-funktion säkerställer att det inte läcker, vilket gör det säkert för användning i olika miljöer och positioner.

Om du söker ett kraftfullt, pålitligt och underhållsfritt batteri är FGS FGM serien ett utmärkt val för dina professionella städbehov. Med hög prestanda och pålitlighet, säkerställer detta batteri en bekymmersfri användning med minimalt underhåll. Investera i ett FGS-batteri och njut av en effektiv och hållbar energilösning för din städutrustning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *