Om oss

Batteri24.se har mer än 25 års erfarenhet inom serviceverksamhet, där vi har arbetat aktivt med försäljning och service inom olika områden. 

Batteri24.se lägger stor vikt vid långsiktiga kundrelationer och personlig service – både för privata kunder och företag med batteribehov. Du får alltid en professionell och bra behandling, när du handlar batterier, laddare och strömförsörjningar hos oss! 

Vi levererar till våra kunder från ett stort urval av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vi har ett nära samarbete med en större mängd olika tillverkare, och inom vår databas finns runt 125 000 olika artiklar, du får givetvis gärna räkna efter! Vi får leveranser ett flertal gånger varje vecka, vilket ger våra kunder en viss garanti för snabba leveranser – också av produkter som andra inte kan leverera. 

Detta gör att vi levererar ”färska” batterier med hög kvalitet till rimliga priser inom vanligtvis 2-5 dagar ifrån beställningen görs. 

Det som inte finns med i vår databas – ja, om behovet finns är vi givetvis tacksamma för en e-post med en beskrivning av själva batteriet, numren som finns på det och en beskrivning av till vilken produkt det används – då kan vi givetvis kolla om vi kan ta fram just det batteri till er! Också ett kort/bild på batteriet kan hjälpa!

Batteri24.se

Ackumulator & Batteriteknik i Gränna AB,

Åsa3,  56392 Gränna, Sweden,

phone: +4610-500 60 94

VAT: SE556532572601