Återförsäljare

Välkommen till Batteri24.se – Din Partner för Bulk köp av Batterier!

Är du i behov av stora mängder batterier för ditt företag? Batteri24.se är din pålitliga grossistpartner för att tillgodose dina B2B-behov för batterier i större mängder.

Vårt Erbjudande:

  • Stort Produktutbud: Vi erbjuder ett brett sortiment av batterityper och batteripaket för att möta olika affärsbehov.
  • Konkurrenskraftiga Priser: Som grossist/ importör strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra kunder, oavsett om det gäller standardbatterier eller specialanpassade batterier eller batteripaket.
  • Flexibilitet och Anpassning: Vi förstår att varje företag har unika krav. Kontakta oss för skräddarsydda lösningar och specialbeställningar.

För Företag med Org-nummer: För att starta en affärsrelation med oss, vänligen skicka ett e-postmeddelande till info@batteri24.se. I meddelandet, inkludera information om ditt företag såsom Org-nummer, faktura och leveransadress, telefonnummer, kontaktperson och e-postadress för fakturering.

Minimumsbeställning: För att underlätta bulk köp kräver vi en minimumbeställning på 1000 kr exkl. moms.

Besök Vår Plats: Du är också välkommen att besöka oss utanför Gränna på Åsa 3, 563 92 Gränna, måndag till torsdag mellan 8-16 och fredag mellan 8-13. Kontakta oss på telefon 010-5006094 eller via e-post info@batteri24.se för att planera ditt besök eller få ytterligare information.

Batteri24.se är engagerade i att leverera högkvalitativa batteriprodukter och en smidig affärsupplevelse för våra B2B-kunder. Låt oss vara din pålitliga partner för bulk köp av batterier.