Högpresterande batterier för marina behov

När du behöver marina batterier som klarar både höga start krav och långvarig energiförbrukning, är FGS FGM serien ett utmärkt val.

Fördelar med FGS FGM Serien

Underhållsfri: Kräver inget vatten och minimalt underhåll, vilket sparar både tid och pengar.

Låg självurladdning: Idealisk för fordon och utrustning som inte används kontinuerligt, håller batteriet laddat längre.

Säker användning: AGM-batterier är säkra och läcker inte, vilket gör dem idealiska för användning under rörliga och krävande förhållanden.

Marin användning

Med sin robusta konstruktion och mångsidighet, är FGS FGM serien perfekt för olika användningsområden. Men den kraftfulla startström och långvariga driftsäkerheten gör dessa batterier idealiska för användning i båtar. Batterierna är effektiva inom ett temperaturområde från -15 °C till +50 °C, med optimal prestanda mellan +10 °C och +30 °C, vilket gör det anpassningsbart till olika miljöer och klimat.

Oavsett om du är till sjöss eller utforskar landsvägar i ditt fritidsfordon, levererar FGS FGM konsekvent prestanda och tillförlitlighet. Med sin underhållsfria design och avancerade teknologi är det ett smart val för alla som söker en stabil och hållbar energilösning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *